/ Lagu Indonesia / Remukan Ati

NDX AKA - Remukan Ati

Lirik lagu : NDX AKA - Remukan Ati

dek rungokno jerit tangise ati iki
greges rakaruan jebul sliramu mblenjani
dek rasakno loro atiku kepati-pati

yen kelingan janji tresnomu tekane mati

kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labu neng segoro

roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo

paribasan rogoku tak rew-ngi ngemboro
jebul lamis tresnomu raiso di percoyo
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
ngakune loro setiaki kujiwo

kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labu neng segoro

roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo

mas kang mas sapurane yen aku ninggalke
tresno suci sliramu amargo kahanane
mas kang mas lorone atimu tak rungokke
nanging wong tuo ku ora ngijinke

kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labu neng segoro

roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo