/ Lagu Indonesia / Konco Tahu (feat. Rapx)

NDX AKA - Konco Tahu (feat. Rapx)

Lirik lagu : NDX AKA - Konco Tahu (feat. Rapx)

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i
konc-ku koyok tahu

kowe konco mangan turu bareng aku
ra percoyo tego nyelintut pacarku
nggantenge ra sepiro sik ngganteng aku
dasar nggak tau malu

kok yo tegone kowe menyakitiku
tak ku sangka engkau digendak konc-ku
padahal rupane konc-ku koyok tahu
opo wes rabun mripatmu

ternyata kau tega selingkuh dengan dia
kau dan dia sama-sama tahu

yo wes gek rumaten opo ngiroku gatelen
aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
tak pikir mbek ngguyu, ra bakal ku ra payu
sewu siki wedokan podo nganten leganku

yen pancene karepmu aku tak meloki lakonku
ra biso tak teruske aku ra biasa ngene
sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
kowe kowe podo tego ngelarani aku

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i, konc-ku koyok tahu

kowe konco mangan turu bareng aku
ra percoyo tego nyelintut pacarku
nggantenge ra sepiro sik ngganteng aku
dasar nggak tau malu

kok yo tegone kowe menyakitiku
tak ku sangka engkau digendak konc-ku
padahal rupane konc-ku koyok tahu
opo wes rabun mripatmu

ternyata kau tega selingkuh dengan dia
kau dan dia sama-sama tahu

yo wes gek rumaten opo ngiroku gatelen
aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
tak pikir mbek ngguyu, ra bakal ku ra payu
sewu siki wedokan podo nganten leganku

yen pancene karepmu aku tak meloki lakonku
ra biso tak teruske aku ra biasa ngene
sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
kowe kowe podo tego ngelarani aku

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i, konc-ku koyok tahu