/ Lagu Indonesia / Ojo Nguber Welase

Mahesa - Ojo Nguber Welase

Lirik lagu : Mahesa - Ojo Nguber Welase

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo

isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko nong welase

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

sing usah riko katik ngaling-ngaling maning
alasan ngalor ngidul mung digawe-gawe
isun weruh dewek riko suloyo
isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko nong welase

dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
dinggo paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko nong welase